21 Mayıs 2015 Perşembe

Krill Yağı Yan Etkileri Nelerdir ?

| No comment

Krill yağını Kabuklu deniz ürünlerine alerjisi olanlar kullanmamalıdırlar. Beklenmedik bir etki gördüğünüzde lutfen doktorunuza başvurun. Kan sulandırıcı ilaç alan hastalar, hamileler ve çocuk emziren anneler hekimine danışmadan krill yağı kullanmamalıdır. 

Yetişkinler ve çoçukların rahatlıkla kullanabileceği Krill yağı kalp sağlığı ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeye yardımcıdır. Çok çok iyi bir antioksidan olan krill yağı serbest radikallerle savaşarak vücudumuzu korumaya yardımcı olur. Yetişkinler ve çoçukların rahatlıkla kullanabileceği Krill yağı kalp sağlığı ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeye yardımcıdır. Çok çok iyi bir antioksidan olan krill yağı serbest radikallerle savaşarak vücudumuzu korumaya yardımcı olur. 

Krill yağı diğer balık yağlarına göre çok daha etkili ve daha yüksek antioksidan kapasiteye sahiptir. Günde çok az bile almak vücut için gerekli bileşenlerin alınımını sağlar. Tüm önemli Omega-3 yağ asitlerini (özellikle EPA ve DHA) barındırırken ek olarak, aynı zamanda koruyucu fosfolipidler ve antioksidanlar içerir. EPA, DHA ve fosfolipidler vücudunuzun hücrelerine doğrudan bağlı hale gelir. Bu da omega 3 yağlarının damarlardan daha hızlı akıp daha güçlü bir şekilde etki etmesini sağlar. 

Standart balık yağlarında bu fosfolipid taşıyıcı sisteminin olmamasında dolayı, daha büyük dozlarda etkili alınmasını gerektirir. Diğer balık yağlarına göre daha karalı, güçlü ve taze olan krill yağı balık yağı gibi kolay bozulmaz. Krill yağı Sağlıklı bir kalbe, Sağlıklı bir karaciğere Hafıza, Bellek ve Öğrenme Desteği kazanılmasına Kan Şekeri, Kolesterol, Kalp ve Damar Sağlığı gibi kritik sağlık sorunlarına destek vermeye Sağlıklı Beyin Fonksiyonları ve Gelişimine Anti-Aging, Optimal Cilt Sağlığı, Bağışıklık Sisteminin kuvvetlendirilmesine yardımcı olur.

Krill yağının tadı balık yağı gibi değildir, ayrıca ağızda balık yağı gibi koku yapmaz, balık yağına göre ebatı daha küçük olduğundan dolayı kullanımıda bir o kadar kolaydır. Balık yağına göre daha çabuk emilir, bozulmaya karşı daha dirençlidir.
Tags : , , , , , , ,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Click Me
Layout Options
Current Layout
Slideshow with Fixed Menu