21 Mayıs 2015 Perşembe

Krill Yağı Kullanımı

| No comment
Kapsül veya softgel olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz krill yağını hemen hemen herkez gönül rahatlığıyla kullanabilir. Krill yağı diğer balık yağlarına göre çok daha etkili ve daha yüksek antioksidan kapasiteye sahiptir. Günde çok az bile almak vücut için gerekli bileşenlerin alınımını sağlar. 

Tüm önemli Omega-3 yağ asitlerini (özellikle EPA ve DHA) barındırırken ek olarak, aynı zamanda koruyucu fosfolipidler ve antioksidanlar içerir. EPA, DHA ve fosfolipidler vücudunuzun hücrelerine doğrudan bağlı hale gelir. Bu da omega 3 yağlarının damarlardan daha hızlı akıp daha güçlü bir şekilde etki etmesini sağlar. 

Standart balık yağlarında bu fosfolipid taşıyıcı sisteminin olmamasında dolayı, daha büyük dozlarda etkili alınmasını gerektirir. Diğer balık yağlarına göre daha karalı, güçlü ve taze olan krill yağı balık yağı gibi kolay bozulmaz. Krill yağının tadı balık yağı gibi değildir, ayrıca ağızda balık yağı gibi koku yapmaz, balık yağına göre ebatı daha küçük olduğundan dolayı kullanımıda bir o kadar kolaydır. Balık yağına göre daha çabuk emilir, bozulmaya karşı daha dirençlidir. 

Taze, bozulmamış, civa – toksin içermeyen tertemiz antartika sularından gelen krill yağının kuvvetli antioksidan özelliği ve zengin omega 3 içermesi onu insan vücudu için süper ir besin maddesi yapmaktadır. Krill yağı omega 3 yağları açısından en zengin, en saf ve en güçlü kaynaktır. Omega 3 yağları vücut tarafından üretilemez. 

Besinler üzerinden alınan omega yağları insan vücudu için son derece önemli bir maddelerdir. Son yıllarda edindiğimiz kötü beslenme alışkanlıkları sayesinde insan vücudu gerekli olan omega yağlarını alamamaya başlamıştır. Dengeli beslenmeye ek olarak iyi ve sağlıklı bir yaşam için omega 3 yağlarının alımına son derece önem vermemiz gerekmektedir. 

İnsan vücudunun krill yağında bulunan omega yağlarından yararlanma oranı neredeyse %100 dür. ORAC değeri 378 dir, Bu değer çoğu kuvvetli antioksidan bile yüksektir. Balık yağlarına hatta Koenzim Q10 dan bile 10 larca kat güçlü bir antioksidandır. Krill Yağı kolesterol ve trigliserid için balık yağından daha etkili bir destektir.
Tags : , , , , , , , , ,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Click Me
Layout Options
Current Layout
Slideshow with Fixed Menu